Volg de bouw van dichtbij tijdens rondleiding op woensdag 18 april

Beheerder Beatrixsluis 05-04-2018

Wil je meer te weten komen over de bouw van de 3e kolk van Prinses Beatrixsluis en de verbreding van het Lekkanaal en wil je dit van dichtbij meemaken? Geef je dan op voor een maandelijkse rondleiding. De volgende rondleiding vindt plaats op woensdag 18 april.

Sas van Vreeswijk organiseert één keer per maand rondleidingen over het bouwterrein, mits de werkzaamheden het toelaten. Dit keer op woensdag 18 april. Een unieke ervaring om de bouw van dichtbij te bekijken!

Wat gaan we bekijken
Per maand wisselt de invulling van de rondleiding. Op woensdag 18 april gaan we kijken naar de vorderingen van de renovatie van de witte huisjes, de voormalige sluiswachterswoningen die worden gerenoveerd en omgebouwd tot bedienruimte.

Datum en tijd
De eerstvolgende rondleiding is op woensdag 18 april van 16.00 tot ongeveer 17.30 uur. Meld je snel aan want met een maximale groepsgrootte van 25 personen per rondleiding geldt: vol = vol.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar contact@sasvanvreeswijk.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en leeftijd van de personen die jij aanmeldt. Deelname is op volgorde van inschrijven. Mocht de groep vol zijn, dan plaatst Sas van Vreeswijk jou op een reservelijst. Bij de volgende rondleiding word je dan als eerste benaderd en krijg je voorrang.

Vragen?
Neem dan vooral contact op met Sas van Vreeswijk op contact@sasvanvreeswijk.nl.