Volg de bouw van dichtbij tijdens rondleidingen op woensdag 18 oktober

Beheerder Beatrixsluis 05-10-2017

Wil je meer te weten komen over de bouw van de 3e kolk van Prinses Beatrixsluis en de verbreding van het Lekkanaal en wil je dit van dichtbij meemaken? Geef je dan op voor een maandelijkse rondleiding. De volgende rondleidingen vinden plaats op woensdag 18 oktober.

Sas van Vreeswijk organiseert één keer per maand rondleidingen over het bouwterrein, mits de werkzaamheden het toelaten. Dit keer op woensdag 18 oktober. Een unieke ervaring om de bouw van dichtbij te bekijken!

 

Wat gaan we bekijken
Per maand wisselt de invulling van de rondleiding. Op woensdag 18 oktober gaan we kijken naar de vorderingen rondom de bouw van de sluiskolk. De bouw hiervan is in volle gang. Daarnaast nemen we een kijkje in het buitenhoofd van de sluis. Deze rondleiding is niet geschikt voor mensen die moeilijk ter been zijn en voor kinderen onder de 8 jaar.

 

Datum en tijd

De eerstvolgende rondleidingen zijn op woensdag 18 oktober van 14.00 tot 15.00 uur en van 15.30 tot 16.30 uur. Je kunt kiezen op welk tijdstip je meegaat. Meld je snel aan want met een maximale groepsgrootte van 25 personen per rondleiding geldt: vol = vol.

 

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar contact@sasvanvreeswijk.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en leeftijd van de personen die jij aanmeldt. Deelname is op volgorde van inschrijven. Mocht de groep vol zijn, dan plaatst Sas van Vreeswijk jou op een reservelijst. Bij de volgende rondleiding word je dan als eerste benaderd en krijg je voorrang.

 

Vragen?
Neem dan vooral contact op met Sas van Vreeswijk op contact@sasvanvreeswijk.nl.